Glamour en Nuba BCN

El Grupo Costa Este abre por fin este nuevo local en la zona alta, algo necesitada de locales para poder cenar y tomarte una copa en un ambiente agradable. Goza de una cocina de autor  minimalista en la que destaca la presentación cuidadísima de los platos.

Local muy logrado en el que es notoria  la mano de Estrella Salietti, dividido en tres  zonas, lounge, priveé y la terraza que promete ser punto de encuentro obligado para la gente de la zona.

Más información en Nuba, el encanto de la noche.

NUBA BCN

Restaurante, Lounge bar | €€€€€€€
2 opiniones
Carrer Doctor Fleming, 12-14 Barcelona
+34 932 41 17 20
Cocina: Mediterranea

6 comentarios en “Glamour en Nuba BCN

 1. Uffff, estaba pensando ir a celebrar un cumpleaños, pero con estas referencias, me buscaré otro lugar. Ya me habían comentado algo sobre la poca educación de los empleados.

 2. Me llamo Francisco y soy de Barcelona,yo tambien tuve una mala esperiencia, estuvimos dos parejas y nos abrieron las puertas de par en par, nos parecio un lugar con glamour y bonito asi que decidimos volver otro dia, error, debia haber algun personajillo y no dabamos la talla asi que nos dieron con la puerta en las narices con muy mala educacion, asi que decidimos no volver mas

 3. La pitjor experiència a Barcelona en anys. Seré breu perquè podria escriure una crònica de 10 pàgines sobre l´expiriència d´ahir al Nuba. Arribem a les 11:30, l´hora que havíem reservat la taula i l´antipàtica noia amb pocs modals de l´entrada més preocupada pel seu físic i que la gent la miri ens diu que arribem una hora tard i que ens hem d´esperar. Com??? Després de 10 minuts ens dóna la taula mentres un amic que stava aparacant el cotxe ens truca dient que no el deixen entrar perk porta calçat esportiu. Ja amb el menú a la mà, sortim a veure què passava i de sobte entra el piqué i el Fàbregas amb calçat esportiu!! Li comentem al porter (també simpàtic com ell sol) i ens diu que ho sent molt!! Fem una ullada al nostre voltant i observem molts nois amb bambes. Mentrestant, la noia de l´entrada té més feima a posar-se les malles i a assegurar-se que els pits se li marquin que no pas a les mirades dels clients reclamant atenció. Per favor departament de Recursos Humans i direcció: o definiu una mica la política d´entrar i agafeu personal més educat i qualificat o aquest local d´aquí un any desapareix… Jo i els meus 5 amics, no ens hi veureu més el pèl. Per cert, ens vam aixecar de la taula i vàrem anar al Restaurant que hi ha just al davant i que precisament inauguraven, restaurant-lounge on a la llarga hi aniran tots els que pensin que Nuba no dóna la talla.

 4. Local bonito, personal antipático,las camareras muy monas pero poco profesionales,contestaciones inapropiadas en todo momento.
  En resumen, una mala imitación de Gabana..pero muy muy mala.
  En un año y poco de vida ,ya pasando de moda…por algo será

 5. Em dic Gemma i soc de un petit poble de Barcelona.
  Varem reservar una taula rodona al restaurant NUBA de Barcelona.
  Un local així, genera expectatives.
  Suposes que els detalls estaran cuidats i l’atenció al client impecable.
  Una noia a l’entrada ens dirigeix a la persona que ens ha d’ atendre .
  Es tracta de una noia amb aire oriental que sembla que te dificultats per somriure. també en té per parlar. No puc entendre el que ens diu!!no mou la boca.
  Al final entenc que la taula reservada ja la han disposada, ens toca una taula a la fi del mon.
  Mentre esperem al cambrer ens dona temps suficient per veure que, a part de la nena de la entrada que es cuida de la roba, que es molt senzilla i amable, estem en ambient hostil.
  Decidim no sopar. Sentim incomoditat, un ambient fred i Es incòmode estar entre persones antipàtiques.
  M’agradaria parlar amb la persona que ha arriscat tant de capital en un local tant maco i dir-li…”estigues atent, observa al teu personal,”
  Una reflexió ens embarga.
  Amb tantíssima gent maca, preparada, dolça , atenta amb ganes de servir que hi deu haver en el mon, quin es el criteri que fa que es trií persones tant poc agraciades emocionalment?
  Potser no hi entenc i es tracta de un nivell superior on les ments simples no hi tenim cabuda….
  O potser es un altre cosa que s’escapa a la meva limitada intel•ligència.

 6. Em dic Carme i soc de Barcelona, vam anar una colla d’amics la passada nit del dissabte 22 de gener.
  El local estava ple i desprès d’una estona i no trobar lloc per seure i prendre una copa vam decidir marxar. Abans de sortir del local jo em acostar al dj per preguntar-li el nom del grup que sonaba en aquell moment, mai a la vida m’habia trobat amb una persona tan maleducada i desagradable (incluit el seu fisic), quina vergonya de personatge, es clarisim que esta ple de complexes.
  Tinc molt clares les referencies que donaré del local.
  Un consell per la direcció, a la hora de contractar al seu personal, la educació hauria de ser primordial.

Escribir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *